VCN brengt expertise samen

EOS-250Eos Bedrijfsveiligheid en EurAtex Explosieveiligheid werken in een groter verband samen aan veiligheid voor onze opdrachtgevers. 

Binnen VeiligheidsCentrum Nederland (VCN) wordt door de deelnemende partners samengewerkt op het gebied van veiligheid.

Projecten die VCN uitvoert voldoen aan de volgende eisen:


In vele gevallen resulteert onze inzet in een plan van aanpak. VCN biedt niet alleen een oplossing, maar kan de uitwerking daarvan ook actief begeleiden. VCN werkt het plan van aanpak uit tot een concreet actie voorstel. Dit kan een technisch voorstel zijn, maar ook een organisatorisch voorstel.

Binnen VCN zijn uitgebreide mogelijkheden om personen praktijkscholing en oefening te geven. Begeleid door instructeurs die maatwerk kunnen leveren.

Wet- en regelgeving
Wijzigingen kunnen worden verwacht door: Europese regelgeving, Arbo catalogus, Nederlandse wetgeving, veiligheidsnormen, bedrijfswensen, eisen van klanten, global wensen etc.

Wetgeving en ontwikkelingen binnen de branche worden door VCN nauwgezet gevolgd. VCN onderhoudt het contact met zijn opdrachtgever en blijft op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van veiligheid.

Meerwaarde VCN

  1. Alle benodigde ondersteuning binnen een concept.
  2. Behoud het goede en verbeter waar het kan.
  3. VCN weet waar de voetangels en -klemmen zitten, nadat een plan van aanpak op de directietafel ligt. VCN werkt het plan van aanpak uit, leidt personen op en zorgt voor het onderhouden van het kennispeil van de opgeleide medewerkers.
  4. VCN onderhoudt actief het contact met de opdrachtgever.
  5. Wetgeving en ontwikkelingen binnen de branche worden door VCN nauwgezet gevolgd.
  6. Wanneer dat nodig is wordt de risico analyse herhaald. VCN onderhoudt het contact met zijn opdrachtgever en blijft op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van veiligheid.

 

 

Naar de website van EOS Bedrijfsveiligheid© 2014. Veiligheidscentum Nederland Alle Rechten voorbehouden.