VCN brengt expertise samen

Projectbureau-250Industrie, transport en logistiek

Vrijwel iedere onderneming heeft een logistieke factor. Of het nu gaat om de interne logistiek op locatie of tussen verschillende vestingen: Projectbureau Duiven is erin gespecialiseerd en verzorgt tal van opleidingen en cursussen voor organisaties en particulieren. Daarnaast geeft ze professioneel advies op het gebied van veiligheid. Hoewel veel huidige klanten in de industrie, transport of logistieke sector zitten biedt Projectbureau opleidingen aan die voor verantwoorde organisaties in iedere sector van belang kunnen zijn.

Ook voor het transportaspect van organisaties kan men - voor zowel vervoer van personen als voor goederenvervoer- bij Projectbureau terecht. Lading zekeren, ADR, waar het gaat om vervoer van gevaarlijke stoffen in het openbaar en Bedrijfshulpverlening bij ongelukken zijn slechts een greep uit het aanbod van cursussen die onder de categorie goederenvervoer vallen. Onder de categorie personenvervoer vallen bijvoorbeeld opleidingen tot taxichauffeur en buschauffeur, maar ook diverse bewustheidstrainingen zoals 'Gezond op weg' en 'Sociale vaardigheden'.

Andere aangeboden opleidingscategorieën zijn Tuin- bos en groenbouw en de categorie Nascholingscursussen. Hiermee dekt Projectbureau dus een breed segment; bijna iedere onderneming heeft met transport, logistiek en veiligheid te maken en daarmee met Projectbureau!

 

Voor al uw veiligheid

1

Heftrucktrainingen

Trainingen met de heftruck beslaan een groot deel van de verstrekte cursussen bij Projectbureau. Zo worden er door middel van theorie- en praktijklessen dagelijks nieuwe cursisten opgeleid tot bekwaam heftruckchauffeur. Nascholingscursussen zijn ook van groot belang voor de veiligheid van uw werknemers en klanten, en deze worden dan ook aangeboden door Projectbureau. Naast het waarborgen van de veiligheid zijn cursussen ook gericht op het verhogen van de efficiëntie en effectiviteit binnen uw onderneming, en kunnen daardoor helpen uw organisatie meer professioneel en verantwoord te maken.

Chauffeurstrainingen

Het aanbod chauffeurstrainingen is erg divers; voor zowel de taxichauffeur als de buschauffeur en vrachtwagenchauffeur kunt u bij Projectbureau terecht. Chauffeursopleidingen worden verzorgd door professionele en ervaren docenten en bestaan vaak uit een theorie- en praktijkdeel.

De opleiding tot Taxichauffeur maar ook specialistische opleidingen als Doelgroepenvervoer, Levensreddend handelen, Digitale tachograaf en Veilig werken langs de weg vallen binnen deze categorie. Door ons uitgebreide assortiment kunnen u of uw werknemers worden opgeleid tot bekwaam en volwaardig chauffeur.

Omgang gevaarlijke stoffen2

Veilig omgaan met gevaarlijke stoffen tijdens het werk is niet alleen wettelijk verplicht maar ook voor het welzijn van uw werknemers, onderneming en de rest van de maatschappij is dit van groot belang; Het zal u toch niet overkomen dat er op de werkvloer onverantwoord met dergelijke stoffen wordt omgesprongen?

Opleidingen in deze categorie zijn veelal specialistisch en leren u of uw medewerkers veilig en verantwoord met chemische, giftige of ontvlambare stoffen om te gaan. Tijdens de opleidingen kan bijvoorbeeld het concrete verpakken, het vervoeren en het in- en uitladen van de stoffen worden behandeld. De wettelijk verplichte ADR opleiding en aanvullingen hierop zoals Rijden met de tankwagen worden onder deze categorie geschaard. Ook andere opleidingen als Vervoer klein chemisch afval en de opleiding tot Veiligheidsadviseur wegvervoer maken deel uit van ons aanbod.

EVC erkend

Projectbureau is EVC (Eerder Verworven Competentie) erkend en dit betekend dat zij gekwalificeerd is om eerder verworven competenties van u of uw medewerkers te toetsen. Indien de vaardigheden en kennis op het gewenste niveau zijn wordt er een certificaat verstrekt waarmee vrijstelling worden verkregen voor bepaalde opleidingen voor de Hef- en Reachtruck.
Naast de EVC erkenning zijn veel opleidingen van Projectbureau ook CCV erkend, hetgeen getuigt van haar professionaliteit. Bovendien bestaan er vaak diverse subsidies waardoor de opleidingen voor elke onderneming betaalbaar blijven. Projectbureau biedt dus veiligheid en professionaliteit voor iedereen!

 

Projectbureau
Impact 33 6921 RZ Duiven
Telefoon: 026-3705068
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Naar de website van Projectbureau


© 2014. Veiligheidscentum Nederland Alle Rechten voorbehouden.